O nama

 

O NAMA

Osim standardnih inženjerskih usluga, specijalizovani smo za industrijsko projektovanje na svim nivoima, poštujući sve lokalne zakone u datoj oblasti. Rukovodimo se principima međunarodnog inženjeringa FIDIC i EU standardima. Uz projektovanje nudimo i usluge nadzora i upravljanja nad izvođenjem radova u ime Investitora.

Od svog osnivanja 1999. godine u Italiji, Idest nastavlja da raste i na lokalnom i na međunarodnom nivou. Idestov rad počiva na višegodišnjem iskustvu stečenom u raznim vidovima projektovanja i upravljanja, kontroli kvaliteta, bezbednosti i zaštiti na radu i upravljanju radovima.

Naš cilj je pružiti potpunu podršku Investitoru kroz svaku fazu investicionog projekta kako bi se iznašla najpovoljnija tehnička rešenja.

Naš povoljan geografski položaj, podrška ostalih članica grupe i dobre komunikacione i organizacione sposobnosti omogućuju pružanje usluga na međunarodnom planu.

Naša prednost:

- Profesionalno inženjersko osoblje sa važećim licencama IKS;
- Zastupljene sve oblasti projektovanja i nadzora;
- Višegodišnje iskustvo na međunarodnim projektima velike vrednosti u oblasti industrije i logistike;
- Mlad i energičan tim (prosek godina 35);

pouzdanost,
timski rad,
integritet,
odlučnost

Naš tim

 

PODRŠKA

Prema zahtevima projekta Idest doo je, osim kolega iz centrale u Torinu u mogućnosti da lokalno angažuje dodatne saradnike na osnovu postojećih Sporazuma i iskustva u radu sa sledećim pravnim licima:

- Građevinski klaster Šumadije i pomoravlja - u svim oblastima projektovanja (preko 200 licenci)
- Technosector - Protivpožarno projektovanje
- VMT Zastita i konsalting – bezbednost i zdravlje na radu
- Elektrovat – proizvodnja, projektovanje i izvođenje elektro radova
- CPM (grupacija Durr) – Projektovanje i izvođenje radova u industriji i dr.